Home » OBAVEŠTENJA » Sloga će razgovarati sa Đilasom
Sloga će razgovarati sa Đilasom

Sloga će razgovarati sa Đilasom

Beograd, 12.01.2018. – Dragan Đilas, nekadašnji gradonačelnik Beograda obratio se Udruženim sindikatima Srbije “Sloga” za održavanje sastanka u toku naredne nedelje na kome bi kao kandidat za gradonačelnika na izborima koji slede izložio svoj program.

U dopisu upućenom sindikatu, naročiti akcenat se stavlja na nekadašnju dobru saradnju sa sindikalnim organizacijama i zaposlenima u gradskim preduzećima u periodu od 2008. do 2013. godine, uz podsećanje na kompaniju PKB koji je spašena od potpunog propadanja i čija je dobit u 2013-oj bila oko 20 miliona evra.

Kao izuzetno važan deo programa koji predstavlja, Đilas je naveo budući odnos prema gradskim preduzećima, kao i zaposlenima u ustanovama koje su pod gradom Beogradom.

“Program podrazumeva sprečavanje bilo kakve privatizacije gradskih komunalnih preduzeća i PKB-a, sprečavanje davanja na koncesiju ili preuzimanja poslova gradskih preduzeća kroz famozna javno privatna partnerstva, potpunu profesionalizaciju menadžmenta, podelu dela profita zaposlenima, mogućnost njihovog akcionarstva u kompanijama u kojima rade po modelu koji smo želeli da primenimo u PKB-u…”.

Gradski odbor Udruženih sindikata Srbije “Sloga” će prihvatiti razgovor, a o tačnom datumu i vremenu, kao i stavu sindikata javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Informativna služba

 

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top