Home » OBAVEŠTENJA » Sindikat „SLOGA“ u Opštoj bolnici Gornji Milanovac reprezentativan
Sindikat „SLOGA“ u Opštoj bolnici Gornji Milanovac reprezentativan

Sindikat „SLOGA“ u Opštoj bolnici Gornji Milanovac reprezentativan

Beograd, 02.mart. 2017 godine –  Sindikat Sloga u Opštoj bolnici Gornji Milanovac  reprezentativan.

Vršilac dužnosti Direktora Opšte bolnice Gornji Milanovac dana 01.03.2017 godine doneo je REŠENJE O UTVRĐENOJ REPREZENTATIVNOSTI  Sindikata „Sloga“ Opšta bolnica Gornji Milanovac kod poslodavca.

Prebrojavanjem pristupnica utvrđeno je da Sindikat„Sloga“ Opšta bolnica Gornji Milanovac ima više od propisanih 15% od ukupnog broja zaposlenih.

Predsednica sindikata sa svojim timom je u rekordnom roku uspela da pridobije veliko poverenje članstva i time postala najmlađi sindikat u Opštoj bolnici Gornji Milanovac.

Dokazana reprezentativnost će znatno poboljšati socijalni dijalog u našoj ustanovi i doprineti aktivnijoj ulozi sindikata u rešavanju aktuelnih ekonomskih i socijalnih problema sa kojima se zaposleni susreću“,kažu u sindikatu.

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“- Sindikat zdravstva i socijalne zaštite im čestitaju na reprezentativnosti i žele puno uspeha u daljem radu.

     

Sindikat zdravstva i socijalne zaštite „Sloga“

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top