Home » OBAVEŠTENJA » SINDIKAT „SLOGA“ APOTEKA KRAGUJEVAC REPREZENTATIVAN

SINDIKAT „SLOGA“ APOTEKA KRAGUJEVAC REPREZENTATIVAN

Juče je u prostorijama Apotekarske ustanove Kragujevac održano utvrđivanje reprezentativnosti sindikata ”Sloga” Apoteka Kragujevac .

foto55Za svega nekoliko meseci od osnivanja, sindikat je uspeo da u vrlo kratkom roku okupi zaposlene, stekne njihovo poverenje, a ni rezultat nije izostao.

Potvrđenom reprezentativnošću, Sindikat ”Sloga” Apoteka Kragujevac, punopravno učestvuje u socijalnom dijalogu, zastupa svoje članstvo, pronalazi konkretna rešenja, kako za problem članstva tako i za sve zaposlene u ovoj ustanovi.

Predsednica sindikata Svetlana Drašković, nakon dokazane reprezentativnosti, kazala je da je to samo početak i da će sindikat vrlo brzo biti najbrojniji sindikat u ovoj apotekarskoj ustanovi koja je od 2006. godine u upravljačkom vlasništvu grada Kragujevca.

Inače, Apotekarska ustanova Kragujevac posluje kao Apoteka Kragujevac na teritoriji grada Kragujevca i opština sa područja Šumadijskog regiona – Batočine, Lapova, Rače, Topole i Knića.

Udruženi sindikati Srbije “Sloga čestitaju Predsedništvu Sindikata, predsednici Svetlani Drašković i celokupnom članstvu na ukazanom poverenju.

Složno!

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content