Home » OBAVEŠTENJA » Sindikat Sloga 1. maja odgovara na Fejsbuku

Sindikat Sloga 1. maja odgovara na Fejsbuku

Izvor: Danas, 29.04.2017. – Željko Veselinović, predsednik sindikata “Sloga”, odgovaraće direktno sa prvomajskog protesta iz Atine na pitanja građana na Fejsbuk stranici Danasa u utorak 1. maja od 13 do 14 časova u okviru rubrike „Intervju na mreži“.

Veselinović će odgovarati odmah nakon učešća u protestu povodom Dana radnika, koji se organizuje na Trgu Sintagma, ispred grčkog parlamenta. Očekuje se da ovo bude jedan od najmasovnijih protesta u Evropi, sa učešćem više stotina hiljada ljudi.

Pitanja se mogu postaviti na Fejsbuku već od danas, a Veselinović će pisanim putem odgovarati sat vremena na sve što građane interesuje o radnim pravima.

Na pitanja lične prirode se neće odgovarati, na pitanja koja su već odgovorena neće se ponovo slati odgovor, a uvredljiva će automatski biti brisana. Najzanimljiviji odgovori potom će biti objavljeni u štampanom i onlajn izdanju Danasa.

 

 

 

.

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content