Home » OBAVEŠTENJA » Prezentacija “Alternativnog Zakona o radu” Kruševljanima

Prezentacija “Alternativnog Zakona o radu” Kruševljanima

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” održaće sutra, u četvrtak 3. marta u Kruševcu, devetu po redu panel diskusiju na kojoj će  predstaviti „alternativni” Zakon o radu, nastao po modelu Centra za dostojanstven rad, uz podršku „Ulof Palme” centra u Srbiji.

Panel će se održati u sali  kruševačkog Hotela Golf, ulica Gavrila Principa 74, sa početkom u 17 časova.

Na panelu će govoriti –  predsednik USS Sloga Željko Veselinović, potpredsednik Vladimir Radosavljević i jedan od autora Zakona, profesor dr. Mario Reljanović iz Centra za dostojanstven rad.

Domaćin panela je Gradski odbor USS Sloga Kruševac.

Pozivamo predstavnike medija, novinske agencije, lokalne i regionalne TV, novinare, snimatelje i fotoreportere da proprate navedeni događaj, uzmu izjave od učesnika, kako bi se inicijativa novog Zakona o radu prezentovala što većem broju građana Srbije.

Na skup su pozvani i predstavnici političkih organizacija kako bi se upoznali sa modelom Zakona koji će im po okončanju prezentacije biti ponuđen na podršku i usvajanje.

Prezentaciji mogu prisustvovati svi zainteresovani građani.

Informativna služba

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*