Home » OBAVEŠTENJA » POVOLJNO STUDIRANJE NA AKADEMIJI ZA POSLOVNU EKONOMIJU

POVOLJNO STUDIRANJE NA AKADEMIJI ZA POSLOVNU EKONOMIJU

Beograd, 26. decembar 2013.- Udruženi sindikati Srbije “Sloga” potpisali su ugovor sa Akademijom za poslovnu ekonomiju sa sedištem u Čačku, kojim se članovima sindikata i njihovih porodica omogućava da pod posebnim povoljnostima studiraju.

unnamed

Željko Veselinović, predsednik Sloge i mr. Dušan Petrović, generalni direktor i osnivač Akademije.

Iako joj je sedište u Čačku, najveće odeljenje je u Beogradu, sa najvećim brojem studenata, a u toku naredne godine se planira osnivanje Univerziteta gde će pored ekonomije, biti i fakulteti za ekologiju i informacione tehnologije.

Cena školarine je  800 eura po godini i plaća se na 12 mesečnih rata putem administrativne zabrane, a master studije koštaju 1.100 eura po godini,  uz iste uslove.

O samom načinu upisa i plaćanja zainteresovani će se moći informisati kod predsednika svojih sindikata u preduzećima u kojima rade, kao i u samoj centrali USS Sloga.

Posle potpisanog ugovora sa Megatrendom, ovo je drugi, i još povoljniji ugovor koji je Sloga potpisala  u nastojanju da svojim članovima i njihovoj deci obezbedi što povoljniju mogućnost školovanja.

Ugovor o saradnji su potpisali Željko Veselinović, predsednik Sloge  i  mr. Dušan Petrović, generalni direktor i osnivač Akademije.

Informativna služba USS Sloga

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

5 comments

  1. Da li ste svesni cinjenice da ste potpisali ugovor sa skolom koja nema akreditaciju!!!!

  2. Odakle tebi to da ta skola nema akreditaciju??

  3. Skola nema akreditaciju 1000%, nazovi akreditacionu komisiju pa proveri! Ja sam zvao i proverio!

  4. AKADEMIJA IMA AKREDITACIJU KAKO ZA OSNOVNE TAKO I ZA MASTER STUDIJE. NAJJEVTINIJA ŠKOLARINA I NAJBOLJI FAKULTET U ZEMLJI! BOLJI OD MNOGIH DRŽVNIH. SVE POHVALE ZA VLASNIKA, PROFESORE I ADMINISTRATIVNO OSOBLJE AKADEMIJE! OMOGUĆENO STUDIRANJE I U BEOGRADU. GOVORIM IZ ISKUSTVA, ZAVRŠILA SAM OSNOVNE STUDIJE NA AKADEMIJI, SADA ZAVRŠAVAM MASTER! STUDENTI NAPRED NA AKADEMIJU ZA POSLOVNU EKONOMIJU ČAČAK, DOBIĆETE PRAVO OBRAZOVANJE NA AKREDITOVANOJ AKADEMIJI!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content