Home » OBAVEŠTENJA » POŠTOVANI PRIJATELJI!

POŠTOVANI PRIJATELJI!

Udruženi sindikati  Srbije „SLOGA“ grade poseban i potpuno nov pristup informativnoj politici, čiji je cilj da promoviše uspehe NAŠIH udruženih sindikata u zaštiti ekonomskih, socijalnih i radnih prava svojih članova.

paznjaStalno i blagovremeno objavljivanje informacija iz sveta rada, naših aktivnosti sa štrajkova, protesta, konferencija i sastanaka postaju naša obaveza, radi stvaranja pozitivnog imidža sindikata.

Informativni materijali će se stalno objavljivati  u vidu obaveštenja i saopštenja na našem novom veb portalu, a otvorenost prema javnosti i medijima su naša moralna i profesionalna obaveza.

Od Vas, naših članova, simpatizera i celokupnog radnog sveta očekujemo  podršku u vidu stalnih poseta i deljenja naših informacija kako bi smo što široj javnosti poslali jasnu poruku da danas u Srbiji postoje sindikati koji se istinski i na principima izvornog sindikalizma  bore  za prava radnika!

Ovim putem Vas pozivamo da se nam se pridružite, da se aktivno uključite u naš rad i šaljete nam važne informacije iz sveta rada, da postanete deo radničke SLOGE !

VAŠA „SLOGA“

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content