Home » SLOGA VESTI » Postavljeni bilbordi u cilju promovisanja aktivnosti Sloge

Postavljeni bilbordi u cilju promovisanja aktivnosti Sloge

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” i Sindikat zdravstva i socijalne zaštite „Sloga“  širom Srbije započeo je akciju postavljanja svojih bilborda u cilju promovisanja aktivnosti na zaštiti radnih prava svih radnika u zdravstvu.

Sindikat ovim poručuje da država mora da ispuni obećano i da zdravstveni  radnici koji svakodnevno žrtvuju svoje živote u borbi sa koronom moraju niti primljeni u radni odnos na neodređeno vreme.

Na bilbordima u Beogradu, Nišu, Kragujevcu i drugim mestima širom Srbije  su postavljene fotografije čelnih ljudi Udruženih sindikata Srbije “Sloga”, Željka Veselinovića, predsednika sindikata, Predraga Đurića, predsednika sindikata zdravstva i socijalne zaštite „Sloga“ i njegovog kolege i potpredsednika Nemanje Stojanovića.

[Best_Wordpress_Gallery id=“14″ gal_title=“bilbordi“]

Prema rečima Predraga Đurića, predsednika sindikata zdravstva „Sloga“, namera je da se ovim vidno istakne da postoji sindikat koji se iskreno zalaže za zaštitu prava radnika u sektoru zdravstva i da nema kompromisa na štetu zaposlenih.

“Nastavićemo sa insistiranjem na zapošljavanju u radni odnos na neodređeno vreme, ali i na poboljšanju uslova rada i povećanja zarada za sve zdravstvene radnike koji danas bukvalno nose zdravstveni sistem na svojim plećima, od doktora, medicinskih sestara, tehničara, do nemedicinskog osoblja”

Informativna služba

 

 

 

 

 

 

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content