Home » OBAVEŠTENJA » Pokušaj zastrašivanja bivših radnika FAP-a

Pokušaj zastrašivanja bivših radnika FAP-a

Beograd, 12.04.2017. godine – Aktivistu Sindikata Sloga FAP i Udruženja “Radnik nije rob!” Miroslava Mrševića danas je saslušala policija po zahtevu Opštinskog javnog tužilaštva u Prijepollju – Odeljenja u Priboju, a u vezi prijave direktora FAP-a Ranka Vukovića da je napravio tešku privrednu štetu time što FAP nije dobio poslove koje je trebao da dobije, odnosno da je Mršević pozivao radnike na obustavu rada.

Ovu prijavu za koju smo ubeđeni da će tužilaštvo u skladu sa svojim ovlašćenjima i zakonom odbaciti, ocenjujemo kao budalaštinu, neviđeni skandal i nezabeležen pritisak da se spreči nastavak tužbi bivših radnika FAP-a za zaostala potraživanja, budući da su prošle nedleje stigla prva rešenja u njihovu korist o usvajanju platnih naloga.

Mi u Slogi nakon ovog mislimo da postoji i krupniji razlog, a to je neuspeo pokušaj skretanja pažnje da UPPR neće proći i da je sada nesposobnom menadžmentu potrebno žrtveno jagnje u javnosti na koje bi se svalila sva krivica.

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” nastaviće zajedničku borbu sa bivšim radnicima FAP-a, Mrševiću pružiti pravnu i svu drugu neophodnu pomoć, i nastaviti sa insistiranjem na utvrđivanju odgovornosti nesposobnog menadžmenta za propadanje FAP-a.

Informativna služba

 

….

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*