Home » OBAVEŠTENJA » Pokušaj zastrašivanja bivših radnika FAP-a
Pokušaj zastrašivanja bivših radnika FAP-a

Pokušaj zastrašivanja bivših radnika FAP-a

Beograd, 12.04.2017. godine – Aktivistu Sindikata Sloga FAP i Udruženja “Radnik nije rob!” Miroslava Mrševića danas je saslušala policija po zahtevu Opštinskog javnog tužilaštva u Prijepollju – Odeljenja u Priboju, a u vezi prijave direktora FAP-a Ranka Vukovića da je napravio tešku privrednu štetu time što FAP nije dobio poslove koje je trebao da dobije, odnosno da je Mršević pozivao radnike na obustavu rada.

Ovu prijavu za koju smo ubeđeni da će tužilaštvo u skladu sa svojim ovlašćenjima i zakonom odbaciti, ocenjujemo kao budalaštinu, neviđeni skandal i nezabeležen pritisak da se spreči nastavak tužbi bivših radnika FAP-a za zaostala potraživanja, budući da su prošle nedleje stigla prva rešenja u njihovu korist o usvajanju platnih naloga.

Mi u Slogi nakon ovog mislimo da postoji i krupniji razlog, a to je neuspeo pokušaj skretanja pažnje da UPPR neće proći i da je sada nesposobnom menadžmentu potrebno žrtveno jagnje u javnosti na koje bi se svalila sva krivica.

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” nastaviće zajedničku borbu sa bivšim radnicima FAP-a, Mrševiću pružiti pravnu i svu drugu neophodnu pomoć, i nastaviti sa insistiranjem na utvrđivanju odgovornosti nesposobnog menadžmenta za propadanje FAP-a.

Informativna služba

 

….

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top