Home » SLOGA KOMENTAR » Pakt sa vukovima, ko je ovca a ko vuk?

Pakt sa vukovima, ko je ovca a ko vuk?

SLOGA KOMENTAR


Posle „internet-ofanzive“, u toku je potpisivanje podrške Bratislavu Gašiću. Radnici „Trajala“ i FAM protiv smene koju je najavio premijer, pišu Večernje Novosti.

1

Tako je do sada, prema pisanju „Novosti„, peticiju podrške ministru za njegov „survajver“ u ministraskoj fotelji, u korporaciji „Trajal“ potpisalo 715 od 1.164 radnika.

Dok u Udruženim sindikatima Srbije „Sloga“ najoštrije osuđuju takvu akciju, iz Samostalnog sindikata „Trajala“ stiže odgovor da „Sloga“, u ovoj korporaciji nije reprezentativna.

Tim povodom se u „Novostima“ oglasio i predsednik Samostalnog sindikata u „Trajalu“, Milosav Vukojčić, koji ponosno izjavljuje da je protiv smene ministra vojnog peticiju potpisalo čak 67 odsto žena, kao i da je ministar Gašić mnogo učinio za njih i za grad Kruševac u celini, pa će mu uvek davati podršku…

Bravo, majstore!

A to što je ministar Gašić, na jedan krajnje kafanski, uvredljiv i seksistički način uvredio jednu novinarku, ženu, majku, nečiju sestru – to nema veze?

To što bi u svakoj normalnoj Evropskoj državi, taj isti ministar sam podneo ostavku i ne bi dozvolio sebi da ga kao testo razvlače danima po novinama – i to nema veze?

Bitno je to da je on mnogo učinio u „celini i celosti“, što bi rekao Žika Obretković, jer očigledno se bez ministra ne može – propašće nam vojna industrija!?

Ovde su se očigledno pobrkale pločice, mislimo na memorijske, pa ih je potrebno hitno resetovati, jer još uvek izgleda da rade po principu 90-tih, kada su računari bili na nivou „Komodore 64“ što je, priznaćete – zaostala tehnologija u odnosu na onu kojom se barata u 21. veku.

Ali, avaj, braćo sindikalci, samostalni nam i reprezentativni, peticija koju potpisujete je PAKT, PAKT SA VUKOVIMA!

Jedina nedoumica, koju nikako još da razrešimo je: ko je ovca a ko vuk?

Tekst „Ministra odbrane čuvaju – peticije?“ možete pročitati na sledećem linku:

http://www.novosti.rs/vesti/srbija.73.html:581653-Ministra-odbrane-cuvaju—peticije

 

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*