Home » OBAVEŠTENJA » Otvorena kancelarija Sloge u JKP “Beograd put”

Otvorena kancelarija Sloge u JKP “Beograd put”

Beograd, 23.03.2019.- Predsednik Sloge Željko Veselinović i predsednik Sloge u JKP GSP Beograd Nebojša Aleksić obišli su kolege u JKP “Beograd put”, gde je naš sindikat nedavno dobio kancelariju za rad.

Kancelarija sindikata je mesto gde će se reagovati brzo i kvaliteno u cilju poboljšanja uslova rada, razgovarati sa članovima, odnosno zaposlenima u JKP “Beograd put”, preduzeću za projektovanje, izgradnju i održavanje ulica i puteva.

Veselinović, Aleksić i Ristić

Prema rečima Željka Veselinovića najzaslužniji za otvaranje kancelarije Sloge ima predsednik sindikata u JKP “Beograd put”, Aleksandar Ristić, koji je uspeo da za kratko vreme vrlo kvalitetnim aktivnostima stekne veliko povrenje zaposlenih.

– Aleksandar Ristić je uspeo da za veoma kratko vreme kvalitetnim aktivnostima pridobije blizu 100 članova, tako da mu veoma malo treba za reprezentativnost, za koju se nadam da će se ostvariti u narednih mesec – dva.

Veselinović je obećao Ristiću svu potrebnu pomoć centrale sindikata i njegovu ličnu u realizaciji tog cilja, jer kako je istakao “ za razliku od nekih drugih Javno komunalnih preduzeća u Beogradu, pre svega u Parking servisu i GSP – u gde se vrši stravičana tortura nad sindikatom Sloga, u JKP Beograd putu je malo drugačije i nadamo se da će tako i ostati”

JKP „Beograd put“ je osnovala Skupština grada Beograda 1953. godine kao direkciju za puteve grada Beograda. Od 1975. godine Direkcija za puteve je prerasla u RO „Beograd put“, a od 1990. godine dobija status Javnog komunalnog preduzeća.

Osnovna delatnost kroz proteklih šest decenija, a i danas je izgradnja saobraćajnica i održavanje ulica i puteva Beograda u letnjim i zimskim uslovima.

Informativna služba

 

 

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*