Home » OBAVEŠTENJA » Održana Skupština Nezavisnog sindikata Sloga Metalac Gornji Milanovac
Održana Skupština Nezavisnog sindikata Sloga Metalac Gornji Milanovac

Održana Skupština Nezavisnog sindikata Sloga Metalac Gornji Milanovac

G. Milanovac – Beograd, 14.12.2017. – Nezavisni sindikat Sloga Metalac Gornji Milanovac održao je redovnu Skupštinu na kojoj je 30 delegata jednoglasno izabralo da ih i u drugom mandatu predvodi njihov predsednik Radovan Zarić.

Skupštini su pored delagata prisustvovali predsednik Sloge Željko Veselinović i potpredsednik Vladimir Radosavljević.

Skupštinu je otvorio Radovan Zarić, predsednik sindikata, a zatim je dao reč Aleksandru Vukašinoviću, predsedniku Skupštine koji je i član Glavnog odbora Sloge.

Zarić je prisutne upoznao sa radom u periodu između dve skupštine, gde se posebno osvrnuo na stalne opstrukcije drugog, takođe fabričkog reprezentativnog sindikata koji konstantno pokušava da uz pomoć jednog dela menadžmenta prevarama i ucenama prisvoji članstvo, što im ne uspeva, niti će im uspeti u daljem periodu jer su zaposleni u Slogi prepoznali pravi sindikat.

Predsednik Sloge Željko Veselinović se zahvalio prisutnima na pozivu i ponudio svu pomoć u sindikalnoj borbi protiv takvih sindikata i dela rukovodstva koje zloupotrebljava svoj položaj.

Potpredsednik Sloge i predsednik Unije sindikata Gornjeg Milanovca Vladimir Radosavljević je govorio o određenim tehničkim stvarima koje treba odraditi u narednom periodu.

Ocenjeno je da je u predhodnom periodu dijalog bio na zadovoljavajućem nivou.

Udruženi sindikati Srbije Sloga žele Radovanu Zariću i celom Izvršnom odboru  puno sreće i uspeha u daljem radu i borbi koja nam svima zajedno predstoji.

 

Informativna služba

 

 

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top