Home » OBAVEŠTENJA » Odgovor ministarki Zorani Mihajlović

Odgovor ministarki Zorani Mihajlović

Beograd, 01. februar 2016. – Udruženi sindikati Srbije “Sloga” se najiskrenije izvinjavaju ministarki građevinarstva Zorani Mihajlović  koja više nije ministar energetike, već građevinarstva, i žalimo ako smo je na bilo koji način uznemirili pitanjem zašto je cena goriva u Srbiji skuplja od cene u okruženju.

CaptureNjenu opasku da smo “zaraženi” izgubljenošću u vremenu i prostoru, možemo delimično prihvatiti, s obzirom da smo u protekle četiri godine više puta imali izbore, razne rekonstrukcije i time stekli utisak da se više ne zna ko je na kom mestu u vladi, osim da danas jedan čovek o svemu u Srbiji odlučuje.

Nadamo se da će ministarka Mihajlović ipak shvatiti ozbiljnost našeg pitanja i proslediti ga svom kolegi Aleksandru Antiću, kako javnost Srbije ne bi ostala uskraćena odgovora – zašto srpski potrošači plaćaju najskuplju cenu goriva kada je ona svuda u okruženju značajno pojeftinila.

Smatramo da i ona kao deo Vlade deli i snosi odgovornost zajedno sa svojim kolegama, posebno što bi kao ministarka građevinarstva morala da se i sama upita, ukoliko smatra da dobro radi svoj posao – zašto srpske građevinske firme plaćaju skuplju naftu, samim tim su im i izdaci veći, a plate radnika sve manje.

Informativna služba

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*