Home » OBAVEŠTENJA » Novi Slogin sindikat u Siemens Mobility DOO Cerovac
Novi Slogin sindikat u Siemens Mobility DOO Cerovac

Novi Slogin sindikat u Siemens Mobility DOO Cerovac

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” osnovali su nedavno sindikat u nemačkoj kompaniji “Siemens Mobility” DOO Cerovac, čiji će cilj biti da se bori za poboljšanje socijalnog statusa svojih članova, rekao je danas predsednik tog sindikata Aleksandar Starčević.

Starčević ističe da je samo za nekoliko meseci uspeo da uz pomoć svojih saradnika dođe do impozantnog broja članova i da će radom i prezentacijom uspeti da u veoma kratkom periodu dođe i do potrebnog broja za reprezentativnost, čime će se omogućiti bolji i kvalitetniji socijalni dijalog, a sve kako bi se što bolje I kvalitetnije poboljšao položaj zaposlenih u toj kompaniji.

Siemens Mobility DOO Cerovac  je preduzeće u Srbiji, sa sedištem u Cerovcu, Kragujevac.

Fabrika posluje u industriji proizvodnje metalnih proizvoda, sa dve proizvodne hale, osnovano je 2000. godine i trenutno zapošljava oko 1000 zaposlenih.

U fabrici su zaposlene i žene, a rade se tramvaji za Bremen, Minhen i druga tržišta.

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” žele im svaki dalji uspeh u svom radu.

 

Informativna služba

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Comments are closed.

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top