Home » OBAVEŠTENJA » Neistinite tvrdnje!

Neistinite tvrdnje!

Beograd, 20. 11. 2015.- Sindikat Policije „Sloga“, najoštrije osuđuju istupanje predstavnika Nezavisnog policijskog sindikata Srbije (NPSS) kojom se ovih dana vrši organizovana hajka i stvaranje atmosfere privida haosa u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije, konkretno u Policijskoj brigadi Beograd.

slogaNaime, ovaj sindikat, u poslednje vreme svojim javnim istupanjem, kreiranjem saopštenja i stavova narušava kolegijalne, sindikalne i svake druge odnose među zaposlenima.

Poslednje u nizu je fabrikovanje i plasiranje neistinitih tvrdnji o policijskom službeniku, komandiru iz Policijske brigade Beograd, tvrdnjama da taj službenik u svojoj organizacionoj jedinici izaziva versku netrpeljivost propagiranjem vere, navodi policijske službenike na suicid, što je neviđeni skandal, verujemo i nezabeležen do sada u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Napominjemo da se radi o uzornom kolegi, starešini bez mrlje u karijeri, ocu troje dece i velikom poborniku poštovanja policijskog kodeksa, etike, ljudskih prava, ali i pravoslavlja, na šta smo mi u našem sindikatu veoma ponosni.

Takođe, napominjemo da je kolega član najviših tela našeg Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ i jedan od osnivača Sindikata policije „Sloga“ i strukovnog Udruženja policije.

Sindikat Policije „Sloga“ će, kao i USS „Sloga“, stati u odbranu svog člana i pružiti mu svaku vrstu podrške i pomoći.

Informativna služba

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*