Home » OBAVEŠTENJA » Neistinite tvrdnje!
Neistinite tvrdnje!

Neistinite tvrdnje!

Beograd, 20. 11. 2015.- Sindikat Policije „Sloga“, najoštrije osuđuju istupanje predstavnika Nezavisnog policijskog sindikata Srbije (NPSS) kojom se ovih dana vrši organizovana hajka i stvaranje atmosfere privida haosa u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije, konkretno u Policijskoj brigadi Beograd.

slogaNaime, ovaj sindikat, u poslednje vreme svojim javnim istupanjem, kreiranjem saopštenja i stavova narušava kolegijalne, sindikalne i svake druge odnose među zaposlenima.

Poslednje u nizu je fabrikovanje i plasiranje neistinitih tvrdnji o policijskom službeniku, komandiru iz Policijske brigade Beograd, tvrdnjama da taj službenik u svojoj organizacionoj jedinici izaziva versku netrpeljivost propagiranjem vere, navodi policijske službenike na suicid, što je neviđeni skandal, verujemo i nezabeležen do sada u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Napominjemo da se radi o uzornom kolegi, starešini bez mrlje u karijeri, ocu troje dece i velikom poborniku poštovanja policijskog kodeksa, etike, ljudskih prava, ali i pravoslavlja, na šta smo mi u našem sindikatu veoma ponosni.

Takođe, napominjemo da je kolega član najviših tela našeg Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ i jedan od osnivača Sindikata policije „Sloga“ i strukovnog Udruženja policije.

Sindikat Policije „Sloga“ će, kao i USS „Sloga“, stati u odbranu svog člana i pružiti mu svaku vrstu podrške i pomoći.

Informativna služba

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top