Home » OBAVEŠTENJA » Dogovor o zajedničkom delovanju
Dogovor o zajedničkom delovanju

Dogovor o zajedničkom delovanju

Dana 19. 11.2015. godine godine održan je sastanak rukovodstva Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata, Udruženih sindikata Srbije „Sloga“, Nezavisnog policijskog sindikata Srbije, Sindikata policije i policijskih starešina, Sindikata medicinskih sestara i tehničara Srbije, Foruma srednjih stručnih škola, Foruma beogradskih gimnazija, Foruma beogradskih osnovnih škola i Novog sindikata socijalne zaštite Srbije.

Na sastanku je postignut dogovor o zajedničkom delovanju na sprečavanju donošenja novih antiradničkih zakona, zaštiti i promovisanju radničkih prava i dostojanstva rada, zaštiti prava sindikata, sindikalnih aktivnosti i članova, uspostavljanju socijalnog dijaloga  i uvođenju zakonitosti u radu Socijalno-ekonomskog saveta.

U cilju odbrane osnovnih prava na dostojanstven rad i život, pozvani su svi sindikati, organizacije i udruženja na solidarnost i zajedničku borbu, a  radnici i građani Srbije da pruže podršku u borbi protiv nepravde, poniženja i života bez budućnosti.

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top