Home » KAMPANJE » NAJAVA : „Radnik nije rob!“ u Milanovcu

NAJAVA : „Radnik nije rob!“ u Milanovcu

Gornji Milanovac.  – U četvrtak, 09.o2.2017. u Gornjem Milanovcu održaće se promocija kandidata grupe građana “ Radnik nije rob!“ Željka Veselinovića.

Tribina će se održati u „Norveškoj kući“, ulica Petra Kočića 1, sa početkom u 18. časova.

Pozivamo vas da dođite i da se uverite da se radi o jedinom autentičnom predstavniku radnika i običnog čoveka među predsedničkim kandidatima.

Mi nismo stranka, a Željko nije političar. Ušli smo u ovu kampanju sa željom da se naš glas, glas radnika, najzad čuje i na širem medijskom prostoru. Takođe, da svima onima koji govore da nema za koga da se glasa ponudimo kandidata za koga vredi glasati.

Da svima koji nam govore da je ovaj put muke i stradanja kroz koji prolazimo jedini moguć poručimo da nije tako.

Prezentovaćemo program koji nudi alternativna rešenja u odnosu na sve koje nude drugi kandidati koji, ma koliko se međusobno razlikovali, svi idu istim pravcem – politikom štednje čiju cenu plaćaju najsiromašniji, bespogovornog sužanjstva MMF-u, Svetskoj banci i Evropskoj komisiji (instrumentima za ostvarivanje ekonomskih i političkih ciljeva krupnog kapitala) i svim drugim institucijama i institutima koje nas pod dogmom neoliberalnog kapitalizma dovode u položaj robova.

Iza najvećeg broja naših nevolja krije se interes kapitalista koji, pijući našu krv i naš znoj, zadovoljavaju svoju bolesnu potrebu za neograničenim bogatstvom.

Mi se ne mirimo sa položajem robova, mi ne želimo da naša deca žive u takvom društvu.

Dođite da nas čujete; dođite da otvoreno razgovaramo i polemišemo o svemu; dođite da nam pružite podršku u ovoj kampanji koja je bez te vaše podrške besmislena!

RADNIK NIJE ROB!!!

 

Inicijativa „Radnik nije rob!“

Gornji Milanovac

.

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*