Home » KAMPANJE » Najava događaja: Radikalizacija političke scene u Srbiji

Najava događaja: Radikalizacija političke scene u Srbiji

Beograd, 21. decembar 2014. — Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ će se sutra, 22. decembra, odazvati pozivu Aleksandra Krausa, koordinatora Građanskog saveza Beograda i prisustvovati tribini „Radikalizacija političke scene u Srbiji“ u velikoj sali opštine Vračar.

platforma

Aktuelna dešavanja na političkoj sceni, ubrzano grupisanje desnice, počeci okupljanja levice, marketinška ofanziva kvazi levice – traže ozbiljnu analizu uzroka, stanja i posledica ovih pojava.

U tom smislu, a na osnovu naše „Platforme za okupljanje u odbranu radnih, građanskih i ljudskih prava“, i u trenucima kada se na najgrublji način gazi svako dostojanstvo radnika čizmama krupnog i vrlo često prljavog kapitala, smatramo da nam je kao sindikatu neophodna saradnja sa svim organizacijama i udruženjima leve orijentacije.

Više o našoj Platformi možete pročitati ovde: https://sloga.org.rs/platforma-uss-sloga-za-okupljanje-u-odbranu-radnih-gradjanskih-i-ljudskih-prava/

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*