Home » OBAVEŠTENJA » NAJAVA DOGAĐAJA Predstavljanje Zakona o radu u Valjevu

NAJAVA DOGAĐAJA Predstavljanje Zakona o radu u Valjevu

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” održaće u petak 4. februara 2022. godine petu panel diskusiju i konferenciju za medije povodom predstavljanja projekta „alternativnog” Zakona o radu, koji je nastao po modelu Centra za dostojanstven rad i uz podršku „Ulof Palme” centra u Srbiji.

Predstavljanje Zakona održaće se u Valjevu, u Hotelu Omni centar, Knez Mihailova 88, u Svečanoj sali sa početkom u 16,30 časova. Domaćin panela je Gradski odbor USS Sloga Valjevo.

Ovim putem pozivamo predstavnike medija, novinske agencije, lokalne TV, novinare, snimatelje i fotoreportere da proprate navedeni događaj, uzmu izjave od učesnika, kako bi se inicijativa novog Zakona o radu prezentovala što većem broju građana Srbije.

Na skup su pozvani i predstavnici političkih organizacija kako bi se upoznali sa modelom Zakona koji će im po okončanju prezentacije biti ponuđen na podršku i usvajanje.

Prezentaciji mogu prisustvovati svi zainteresovani građani.

Informativna služba

 

 

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*