Home » OBAVEŠTENJA » NAJAVA: Konferencija za štampu ispred opštine Gornji Milanovac

NAJAVA: Konferencija za štampu ispred opštine Gornji Milanovac

Udruženi sindikati Srbije Sloga, Gradski odbor Gornji Milanovac u četvrtak 12.08.2021. godine sa početkom u 14, 30 sati održaće Konferenciju za štampu ispred zgrade Skupštine opštine Gornji Milanovac.

Molimo sve zainteresovane agencije, medije i portale da pošalju svoje predstavnike da proprate konferenciju na kojoj će Sloga izraziti podršku najstarijem lokalnom mediju – Takovskim novinama, a posle tužbe koju je protiv dva novinara i redakcije ovog lista podneo predsednik opštine Dejan Kovačević.

U toj tužbi, onaj koji predstavlja vlast koja bi trebalo da pomaže izlaženje najvažnijeg lokalnog pisanog glasila zahteva odštetu od milion dinara, što govori o očiglednoj nameri da ga sasvim ugasi.

Na konferenciji ćemo predsedniku opštine poručiti šta mi, građani čijim novcem raspolaže, mislimo o odnosu vlasti prema lokalnim medijima i konstantnom izražavanju težnje da aktuelna vlast sve medije u Srbiji pretvori u svoja stranačka glasila.

GO Sloge G. Milanovac

 

 

 

..

 

 

 

 

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*