Home » OBAVEŠTENJA » Čestitka Agenciji FoNet

Čestitka Agenciji FoNet

Novinska agencija FoNet danas navršava 22 godine postojanja i rada, kao najstarija privatna i nezavisna agencija u Srbiji, koja radi u skladu sa standardima profesionalnog i nepristrasnog novinarstva.

Tim povodom, predsednik Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ Željko Veselinović uputio je FoNetu čestitku u kojoj se kaže:

U ime Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ i u svoje lično ime, vlasnicima, uredništvu, novinarima i svim zaposlenima u Novinskoj agenciji FoNet upućujem najiskrenije čestitke povodom 22 godine postojanja i uspešnog rada.

Za razliku od nekih medija koji su često bili pod lupom i budnim revizorskim okom svih vlasti u proteklom peridu, Vi ste u proteklim godinama pokazali i dokazali da ste sa pravom ozbiljna profesionalna i nezavisna novinska agencija u Srbiji.

Pored puno uspeha u daljem radu, pružamo Vam, i pružaćemo Vam uvek punu podršku u nastojanjima da se dođe do odgovora i konačno sazna ko su napadači na Vašeg  urednika Davora Pašalića.

U Beogradu, 7. februara 2016. godine

Predsednik USS „Sloga“

Željko Veselinović

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*