Home » OBAVEŠTENJA » Bonus, regres, plata ili nešto drugo?

Bonus, regres, plata ili nešto drugo?

Beograd,02.03.2018. g  –  Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ pitaju ministra policije i vojske zbog čega je bez predhodnog obaveštenja na žiro račune zaposlenih u vojsci i policiji u toku dana uplaćen deo zarade, čime je stvorena totalna konfuzija da se radi o nekakvom bonusu, regresu, toplom obroku …

Iako prema nezvaničnim informacijama provejava da je razlog tome usklađivanje datuma isplate zarada svim državnim službenicima, odnosno da će se one ubuduće isplaćivati 1. i 15. umesto 10. i 25. u mesecu, pitamo ih zašto to nije urađeno ranije i uz najavu, već danas, u vreme izborne tišine i dva dana pre samog izlaska na birališta.

Za Slogu je ovo samo providna manipulacija kako bi se kod zaposlenih u sistemu bezbednosti i odbrane na brzinu stvorila iluzija i nada da se nešto daje i to pred same izbore, da bi zaposleni već u ponedeljak shvatili da su obmanuti i da se radi o nečemu sasvim drugom.

Providno, jadno i bedno!

Informativna služba

 

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*