Home » OBAVEŠTENJA » APSURD MOGUĆ SAMO U SRBIJI: Zimska uniforma na proleće!?

APSURD MOGUĆ SAMO U SRBIJI: Zimska uniforma na proleće!?

Beograd, 11.11.2018. – izvor: TV Prva, Jutro sa Natašom
Autor: Sloga.-

Iako su vozači u JKP GSP Beograd, njih 2800, krajem oktobra dobili nove zimske uniforme, još uvek se nezna kada će ih nositi. Javna nabavka je nekoliko puta bila stopirana zbog cipela koje im do sada još uvek nisu isporučene.

Jedan deo šofera nije zadovoljan novim uniformama, neki vide prednost, a u sindikatu “Sloga” u tom preduzeću kažu da je najveći problem što će zimska uniforma morati da se nosi na proleće.

“Bačena je enormna količina para, 30.000 dinara po kompletu zimskih uniformi koje su totalno neadekvatne za tu cenu zbog izuzetno lošeg kvaliteta i visokog sastava veštačkog materijala” – rekao je predsednik sindikata “Sloga” u JKP GSP Beograd Nebojša Aleksić, u direktnom uključenju na TV Prva, u emisiji “Jutro sa Natašom”.

On je ukazao da im se članstvo žali da su uniforme neudobne i da zbog konfekcijskih brojeva urađenih znatno ranije dosta njih u međuvremenu ima potrebu za zamenu većim brojem.

Ono šta Aleksić ističe je da će se zimska uniforma nositi tek na proleće i da vozače očekuje rigorozna kontrola nošenja uniformi i drakonske kazne i sankcije za one koji ih ne budu nosili.

Čelnik “Sloge u GSP Beograd ističe da se uniforma vozača GSP sastoji iz dva para debelih pantalona, tri košulja dugih rukava, jedne zimske jakne i kačketa, ali da cipele još uvek nisu dobili.

“ Mi ćemo kao sindikat sve učiniti da se se stanje popravi” – rekao je Aleksić

U nastavku pogledajte video prilog TV Prva – Jutro sa Natašom

 

 

 

 

.

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*