Home » VIDEO » ZGARIŠTE U VREME MIRA

ZGARIŠTE U VREME MIRA

Dejan Pavlović je žrtva nakaradnog sistema u kome živimo, vojnik Vojske Srbije kome je izgorela kuća tokom vanrednog stanja i u vreme pandemije korona virusa.

Ono šta baca ozbiljne sumnje da mu je kuća namerno zapaljena je da istraga još uvek tapka u mestu. Zbog tabloidne blatoizacije i dovođenja u sumnju da je sam upalio kuću, dobrovoljno je pristao na policijski Poligraf, koji je prošao.

Ostaje pitanje: ko mu je zapalio kuću?

Podsećamo da je ovaj hrabar čovek predhodno u ime sindikata Sloga kojeg predstavlja u Vojsci Srbije napisao više krivičnih prijava protiv čelnika ministrstva odbrane, ministra Aleksandra Vulina, ali i drugih oficira koji su izložili vojnike riziku i zarazili ih virusom COVID -19.

Ovo je kratka priča o tome.

Za sve ljude dobre volje, broj žiro računa u Poštanskoj štedionici na koji se mogu uplatiti sredstva za pomoć Dejanu Pavloviću kome je izgorela kuća i sve što je imao u njoj  je    200 – 40023763-86

Ovaj video u produkciji Udruženih sindikata Srbije “Sloga” možete postavljati na svoje stranice, web portale, emitovati u celini ili delovima u svojim elektronskim medijima uz navođenje izvora.

HVALA SVIMA NA DOSADAŠNJOJ MEDIJSKOJ PODRŠCI I POMOĆI!

 

 

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content