Home » OBAVEŠTENJA » Za Slogu je Ponoš prihvatljiv kandidat za predsednika

Za Slogu je Ponoš prihvatljiv kandidat za predsednika

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” podržaće predlog Stranke slobode i pravde da se penzionisani general i bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije Zdravko Ponoš podrži za kandidata opozicije na predsedničkim izborima u Srbiji.

Ubeđeni smo da će Zdravko Ponoš kao čovek od integriteta i nesumnjive vojničke karijere biti u svakom slučaju bolji kandidat od sadašnjeg predsednika koji se poistovetio sa državom, koji krši Ustav i deli narod na njegove i protivnike Srbije.

Od Ponoša koji je u javnosti okarakterisan kao neko sa „inženjerskim mozgom“ očekujemo da popravi ozbiljno narušen odnos sa stranim investitorima i njihovim kompanijama, koji srpske radnike doživljavaju isključivo kao jeftinu radnu snagu (roblje) i da ima jasan i nedvosmislen stav u pogledu poštovanja radničkih prava.

Takođe, očekujemo da podrži i promenu aktuelnog Zakona o radu i usvajanje “alternativnog” koji trenutno promovišemo po Srbiji, i koji je u subotu na sednici Glavnog odbora u Novom Sadu javno podržao lider Stranke slobode i pravde, kao nešto šta će se odmah uraditi po promeni aktuelne vlasti.

Informativna služba

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*