Home » OBAVEŠTENJA » NAJAVA DOGAĐAJA: U petak promocija Zakona o radu u Smederevu

NAJAVA DOGAĐAJA: U petak promocija Zakona o radu u Smederevu

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” održaće u petak 28. januara 2022. godine četvrti po redu panel i konferenciju za medije povodom predstavljanja projekta „alternativnog” Zakona o radu.

Predstavljanje Zakona o radu održaće se u Smederevu, u Koncertnoj sali Centra za kulturu Smederevo, ulica Karađorđeva 7, sa početkom u 17 časova.

Na panelu će govoriti predstavnici sindikata i autori Zakona, a mogu prisustvovati svi koji žele da se upoznaju sa detaljima zakona koji će po završetku javnih prezentacija biti predložen za usvajanje.

Domaćin događaja je Gradski odbor Sloge u Smederevu.

“Alternativni”  Zakon o radu je nastao po modelu Centra za dostojanstven rad i „Ulof Palme” centra u Srbiji, a na njegovom pisanju je učestvovalo 11 stručnjaka i sadrži više od 370 članova.

Ovim putem pozivamo predstavnike medija, novinske agencije, lokalne TV, novinare, snimatelje i fotoreportere da proprate navedeni događaj, uzmu izjave od učesnika, kako bi se inicijativa novog Zakona o radu prezentovala što većem broju građana Srbije.

Informativna služba

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*