Home » OBAVEŠTENJA » Vesiću, želimo ti da postaneš gradonačelnik!

Vesiću, želimo ti da postaneš gradonačelnik!

Beograd, 25.02.2019. – Gradski odbor Beograda, Udruženih sindikata Srbije “Sloga”, najoštrije osuđuje jučerašnju izjavu zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića za Studio B, da predsednik sindikata “Sloga” Željko Veselinović govori samo ono što misle Đilas, Jeremić i Obradović i da obavlja prljave poslove koji čak ni Dragan Đilas ne želi da obavlja.

Pitamo Vesića otkud toliko mržnje prema prema sindikatu “Sloga” i njihovom predsedniku Veselinoviću da govori o “njegovoj pameti”, a sve zbog saopštenja našeg sindikata u kome se navodi da ima ličnu odgovornost za incident u Terazijskom tunelu.

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” o gospodinu Vesiću ne misle ništa ružno niti loše. Naprotiv, želimo mu da izađe iz senke prvog čoveka Beograda koji se očigledno ništa ne pita i da posle 20 godina predanog političkog rada u raznim političkim strankama i organizacijama postane i gradonačelnik Beograda i preuzme punu odgovornost za upravljanje gradom.

Iskreno se nadamo da Beograd neće voditi kao što je upravljao finansijama u FK Crvena Zvezda kada je napravljen višemilionski gubitak, najveći u istoriji tog kluba.

Gradski odbor USS Sloga

 

 

 

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*