Home » OBAVEŠTENJA » Veselinović u poseti šabačkom Vodovodu

Veselinović u poseti šabačkom Vodovodu

Beograd, 18.06.2017. – Predsednik Udruženih sindikata Srbije  ”Sloga” Željko Veselinović  u sklopu svojih redovnih aktivnosti obišao je kolege u JKP ‘Vodovod Šabac“.

Vasić i Veselinović

On je tokom boravka u Šapcu razgovarao sa Ivanom Vasićem, predsednikom sindikata Sloga u tom preduzeću i informisao se o radu i problemima na koje sindikat nailazi u svom svakodnevnom radu.

Veselinovića je primila i Daniela Lovrin Gavrilović, direktorka JKP „Vodovod Šabac“, koja ga je informisala o poslovanju preduzeća na čijem je čelu i upoznala ga sa sistematizacijom koja je u toku i projektima koje Vodovod sprovodi.

Prema rečima prvog čoveka Sloge sastanci su bili konstruktivni i dogovoreno je da se svi problemi u radu sindikata i u interesu članstva i zaposlenih u budućnosti rešavaju dijalogom.

Posebno treba istaći sastanak i susret sa članstvom sindikata i radnicima Vodovoda koji su imali prilike da razgovaraju sa predsednikom Sloge Željkom Veselinovićem, što u prošlosti  i nije bio slučaj dok su bili u drugim sindikatima, poput Samostalnog i Nezavisnosti, čije su čelnike kako su više puta istakli bezuspešno pozivali da ih obiđu.

Inače, Sindikati “ Sloga” u Šapcu su najbrojniji sindikati, reprezentativni u gotovo 10 firmi i ustanova i uskoro se očekuje formiranje Gradskog odbora u tom gradu.

Informativna služba

 

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*