Home » SAOPŠTENJA » Veselinović: Odbornici Lučana neka vam služi na čast i ličnu sramotu

Veselinović: Odbornici Lučana neka vam služi na čast i ličnu sramotu

Preimenovanje Radničke ulice u Lučanima u ulicu Radoša Milovanovića, bruka su i sramota za društvo, narod i državu koja uranja u najmračnije dubine poniženja, stida i beščašća.

Ne postoje reči kojom bi opisali bruku i sramotu koju su odbornici skupštine opštine Lučani usvojili na predlog preduzeća „Milan Blagojević – Namenska“ da njihov bivši direktor nezasluženo dobije ulicu i ujedno oskrnavi ime ulice koja se do juče zvala “Radnička”. 

Kao predsednik Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ javno pitam odbornike skupštine opštine Lučani da li imalo imaju stida i da li su svesni šta su ovim uradili?

Milovanović je, gospodo odbornici suprotno svim zakonima ostao na čelu preduzeća do svoje smrti u 78 godini. Tokom upravljanja Namenskom imao je 21 poginulog radnika u bezbroj eksplozija i incidenata, zbog čega, nažalost, nije odgovarao. Kako mislite sutra da pogledate u oči svoje sugrađane i porodice poginulih i stradalih radnika?

Sram vas bilo i neka vam služi na čast i ličnu sramotu!

U Beogradu, 21.08.2022.godine

Željko Veselinović, predsednik USS Sloga i narodni poslanik

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.