Home » OBAVEŠTENJA » VAŽNO OBAVEŠTENJE – FALSIFIKAT IZ NIŠA

VAŽNO OBAVEŠTENJE – FALSIFIKAT IZ NIŠA

Beograd, 21.02.2014.  – Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ obratiće se  nadležnim organima zbog zloupotrebe i nevlašćenog korišćenja memoranduma sindikata, falsifikata potpisa, zloupotrebe pečata sindikalnih organizacija i lažnog predstavljanja.

Obaveštavamo javnost i članove „Sloge“  da je Predrag Lazarević iz Niša početkom godine razrešen funkcije predsednika Gradskog odbora Sloge NIŠ, ali da je nakon razrešenja pečate sindikata zadržao kod sebe.

Sindikati navedeni u saopštenju nisu u funkciji, nikada nisu zaživeli, upravo  zbog njegovog nerada, što je bio i razlog za njegovu smenu.

Sadašnji predsednik Gradskog odbora Sloge NIŠ Miljko Dunjić se ograđuje od navedenog saopštenja za medije u kome se traži kolektivno iščlanjenje iz Udruženih sindikata Srbije „Sloga“.

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ se zahvaljuju celokupnom članstvu na poverenju i poručuju da nikada neće odustati od zaštite njihovih prava, što se vidi iz naših neppromenjenih stavova, a koji će se ubrzo potvrditi i u samom parlamentu!

Željko Veselinović, predsednik USS Sloga

POGLEDAJTE FALSIFIKAT SAOPŠTENJA IZ NIŠA

FALSIFIKAT

 

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*