Home » OBAVEŠTENJA » Ugovori koji znače sigurna radna mesta i zarade

Ugovori koji znače sigurna radna mesta i zarade

Beograd – Obrenovac, 20. april 2016.  – Milorad Grčić, v. d. direktora „Elektroprivrede Srbije“ i Snežana Simonović, direktorka PRO TENT , potpisali su danas ugovore vredne 355 miliona dinara. Reč je o ugovorima koji obezbeđuju garantovane poslove za sve radnike PRO TENT-a.

Capture3

Potpisivanju ugovora prisustvovali su i predsednici reprezentativnih sindikata EPS-a i PRO TENT-a, Milan Đorđević i Miloš Nenadović.

Predsednik sindikata „Sloga PRO TENT“ Miloš Nenadović, današnje potpisivanje ugovora za naš portal ocenio je sigurnom budućnošću zaposlenih u PRO TENT-u, garancijom za radno mesto i redovne zarade.

„Od današnjeg dana PRO TENT ima svoj novi rođendan, jer od sutra ujutru radnici više neće gledati u svoje prazne džepove i razmišljati šta da ostave deci za užinu, kako će platiti kiriju i druge troškove neophodne za život“, naglasio je Nenadović.

Miloš Nenadović, prvi s leva

Miloš Nenadović, prvi s leva

On je posebno istakao da je nesebična podrška dugo očekivanoj realizaciji došla od direktora EPS-a Milorada Grčića i predsednika opštine Obrenovac Miroslava Čučkovića koji su, kako je kazao „problem PRO TENT-a izneli direktno predsedniku vlade Aleksandru Vučiću, koji je reagovao na pravi način i prepoznao PRO TENT kao preduzeće na koje se EPS i država uvek mogu sa sigurnošću oslanjati“.

Nenadović je naglasio da je to velika sindikalna pobeda i najavio da će narednih dana slični ugovori biti potpisani sa nekada izdvojenim preduzećima u Lazarevcu i Kostolcu .

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ u obrenovačkom PRO TENT-u imaju više od 1.900 članova sindikata,  od ukupno 2.250 zaposlenih, a najveću zaslugu za ovako impozantan broj članstva ima upravo naš predsednik sindikata u tom preduzeću Miloš Nenadović.

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ im čestitaju na današnjem uspehu, žele svaki dalji uspeh u radu, uz dobre i sigurne zarade.

Informativna služba USS „Sloga“

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*