Home » KAMPANJE » PAŽNJA: SOS MOBING
PAŽNJA: SOS MOBING

PAŽNJA: SOS MOBING

Beograd, 22. april 2016. – Republička agencija za mirno rešavanje radnih sporova uvela je novu uslugu SOS MOBING, u čiju su se promociju aktivno uključili i Udruženi sindikati Srbije „Sloga“.

U skladu sa promovisanjem nove usluge, za sve sindikalne poverenike „Sloge“ obezbeđeni su posteri i flajeri koji se mogu preuzeti u centrali USS „Sloga“ u Beogradu, ulica Nušićeva br.6/3, a više informacija o samom preuzimanju mogu se dobiti radnim danima u vremenu od 09. do 15. časova na telefon 011/408-16-03.

Svi sindikalni poverenici USS „Sloga“ dužni su da preuzeti materijal okače u svojim kolektivima na vidna mesta i upoznaju svoje članstvo sa mogućnošću da mogu potpuno besplatno da reše svoj radni spor uz pomoć arbitra Republičke agencije za mirno rešavanje radnih sporova.

 

ŠTA KONKRETNO AGENCIJA PRUŽA ?

Rešavanje svih radnih sporova koji se tiču otkaza ugovora o radu, ugovaranja i isplate minimalne zarade, diskriminacije i zlostavljanja na radu, naknade troškova koji se odnose na ishranu u toku rada, dolazak i odlazak sa rada, isplatu jubilarne nagrade i isplatu regresa za korišćenje godišnjeg odmora.

Pozivanjem besplatnog broja 0800-300-601 i biranjem odgovarajućeg tastera od 1 do 5, svi zainteresovani mogu dobiti tačne informacije o tome šta je mobing i koje radnje on podrazumeva, ali i koji modeli zaštite od mobinga postoje u pravnom sistemu Republike Srbije

RAMRRS flyer SOS 1

Pozivanjem pomenutog broja, zainteresovani može dobiti informacije o obaveznom postupku posredovanja kod poslodavca, zatim sudskom postupku i postupku pred Republičkom agencijom za mirno rešavanje radnih sporova.

Pritiskom tastera 0 predviđena je mogućnost da se u direktnoj komunikaciji sa pravnom službom Agencije porazgovara o konkretnoj situaciji.

U cilju što veće promocije ove Agencije, i pružanju usluga ugroženim radnicima,   Udruženi sindikati „Sloga“ su postavili i njihov baner na svoj sajt.

Informativna služba

 

PLAKAT I FLAJER

P60421-132425

P60421-132508

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top