Home » OBAVEŠTENJA » U Centar – Veselinović i Nešović: Vučićev tata botovima u Gradskoj čistoći donosio pečenje i roštilj

U Centar – Veselinović i Nešović: Vučićev tata botovima u Gradskoj čistoći donosio pečenje i roštilj

Ko je i koliko proneverio miliona u JKP Gradska čistoća Beograd? Ko tera radnike i primorava da sakupljaju kapilarne glasove i da idu na mitinge SNS pod pretnjom otkaza? Kako se ucenjuju i šikaniraju zaposleni?

Kako je moguće da u JKP Gradska čistoća ima čak 300 ljudi koji navodno rade a ne dolaze na posao? Kako je i kada Vučićev tata botovima u Gradskoj čistoći donosio pečenje i roštilj.

U svakom slučaju otvorena je pandorina kuhinja o zloupotrebama i kriminalu u tom velikom beogradskom komunalnom preduzeću.

„Odgovaraće svi debelo u skladu sa zakonom i ja im to kao jedan od osnivača Saveza za Srbiju obećavam“, poručio je Željko Veselinović, predsednik sindikata „Sloga” i član Saveza za Srbiju.

Gosti medijskih kuća „Centar” i „Srbininfo”, u emisiji „Debata”, bili su predsednik sindikata „Sloga” i član Saveza za Srbiju, Željko Veselinović i Bogosav Nešović, hrabri sindikalni aktivista i uzbunjivač u JP „Gradska čistoća”, u Beogradu.

Više pogledajte u emisiji “Debata“ koju vodi i uređuje, Dejan Petar Zlatanović.

IS

Kvalitetna i objektivna informacija zahteva novac. Poštujte rad novinara i pomozite opstanak slobodnog novinarstva. 

UKOLIKO IMATE ŽELjU DA PODRŽITE RAD PRODUKCIJE „CENTAR” I RAD PORTALA „SRBIN.INFO , DONACIJE MOŽETE UPLATITI PUTEM SLEDEĆEG LINKA: Iznos određujete sami…

https://www.paypal.me/srbininfo

 

 

 

 

 

 

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*