Home » OBAVEŠTENJA » Smeniti načelnika Policijske uprave u Nišu

Smeniti načelnika Policijske uprave u Nišu

Udruženi Sindikata Srbije „Sloga“ zahtevaju da nadležni odmah saopšte puno ime i prezime lica sa inicijalima N.S. koji je sinoć u Nišu autom ubio dvanaestogodišnje dete i Dejana Ilića, našeg poverenika za Južnu Srbiju i predsednika sindikata Sloga u kompaniji Filip Moris.

Ujedno, od Ministarstva unutrašnjih poslova i direktora policije tražimo hitnu smenu načelnika Policijske uprave u Nišu, koji očigledno sa saradnicima iz Odeljenja saobraćajne policije nije izvršio adekvatno obezbeđenje saobraćaja tokom novogodišnjih i božićnih praznika i time dozvolio divljanje vozača na niškim centralnim ulicama koje se završilo surovim i tragičnim ubistvom dvoje ljudi na trotoaru, od kojih je jedno bilo dete.

Udruženi Sindikata Srbije „Sloga“ pratiće razvoj daljeg rasvetljavanja ovog slučaja i neće dozvoliti manipulisanje činjenicama, zataškavanja i slično, a što smo mogli videti u nekim ranijim slučajevima, od ubista žene na naplatnoj rampi Doljevac, do gaženja devojke u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

Dejan Ilić (48),  poverenik Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ za Južnu Srbiju i predsednik sindikata Sloga u kompaniji Filip Moris, tragično je stradao kao pešak kada je na njega i 12-godišnjeg dečaka, sinoć oko 20.40 na Bulevaru Medijana u Nišu naleteo “audi” beogradskih registarskih oznaka dok su hodali trotoarom.

 

Informativna služba

 

 

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content