Home » OBAVEŠTENJA » Sloga dokazala reprezentativnost u Banji Selters u Mladenovcu

Sloga dokazala reprezentativnost u Banji Selters u Mladenovcu

Sindikat Sloga u Banji Selters u Mladenovcu od danas je reprezentativan. To je utvrđeno nakon samo par minuta koliko je trajalo brojanje pristupnica članova Sloge koja je za nepune dve nedelje od ukupno 477 zaposlenih učlanila 110 članova i time ispunila uslove za reprezentativnost.

Procesu utvrđivanja reprezentativnosti prisustvovali su predsednik Sloge u Banji Selters Đorđe Dragičević, Nikola Lazic i Marko Radojković, osnivači sindikata i članovi odbora.

Ispred centrale Sloge su prisustvovali predsednik sindikata Željko Veslinović, predsednik grane sindikata zdravstva i socijalne zaštite Predrag Đurić i Mladen Filipović, potpredsednik u Domu zdravlja Kragujevac.

Željko Veselinović rekao je da mu je veoma drago  što su mladi momci odabrali Slogu kao sindikat i što za nepune dve nedelje uspeli da okupe više od 100 članova.

–  Impresivno je da smo tokom  obilaska Banje videli da zaposleni prilaze predsedniku sindikata Dragičeviću i predaju mu pristupnice. Želim da im iskreno čestitam, posebno članovima koji su ukazali poverenje i da im svima poželim sreću i uspeha u daljem radu.

Đorđe Dragičević, predsednik Sloge u Banji Selters kaže da su zaposleni ispoljili veliko interesovanje i poverenje u Slogu kao sindikat i da ih sada očekuje veliki rad na popravljanju položaja zaposlenih, posebno u egzistencijalnom delu, u oblasti zaštite na radu i boljim uslovima rada.

Takođe, rekao je Dragićević – želim da se zahvalim svima koji su nam dali svoje poverenje i očekujem da ćemo uskoro postati i većinski sindikat.

On je istakao da su odnosi u Banji više nego korektni i da je komunikacija između rukovodstva i sindikata na zaista visokom nivou i da se nada uspešnom socijalnom dijalogu u interesu svih zaposlenih i ustanove koja ima sve uslove za preventivni stacionarni oporavak pacijenata, ali i vikend program, gde gosti mogu da koriste sadržaje modernog lečilišta, od termalnih voda sa specijalizovanim stručnim kadrom, savremenim dijagnostičkim kabinetima i opremom po veoma pristupačnim cenama.

Informativna služba

 

 

..

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content