Home » OBAVEŠTENJA » POTPISAN KOLEKTIVNI UGOVOR GSP

POTPISAN KOLEKTIVNI UGOVOR GSP

Gradonačelnik Beograda, Dragan Đilas, potpisao je Kolektivni ugovor JKP GSP „Beograd“ 26. juna 2013. godine. Ovaj kolektivni ugovor stupa na snagu osmog dana od dana objavljivanja u „Službenom glasniku Republike Srbije“.

ku gsp

Podsećamo da su Nebojša Ćeran, v.d. generalnog direktora, u ime poslovodstva, i predsednici reprezentativnih sindikata,  Mira Basta (Sindikat Sloga GSP), i Goran Bradić (Samostalni sindikat GSP) – potpisali Kolektivni ugovor GSP  13. juna 2013. godine i uputili ga gradonačelniku na potpisivanje.

Ovim ugovorom uređuju se prava i obaveze poslodavca i zaposlenog.

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ čestitaju kolegama iz Sloga-GSP  na uspešno obavljenom sindikalnom zadatku, posebno predsednici Basta Miri, njenim sindikalnim saborcima, i vernom članstvu Sloga-GSP.

Ovim ujedno i izražavamo nadu da će se i ostali sindikati rukovoditi uspehom ovog sindikata i svojim zaposlenima doneti konkretne boljitke kao što je  Kolektivni ugovor.

Složno do uspeha! Vaša „SLOGA“

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*