Home » SAOPŠTENJA » POMOZIMO NAŠOJ SRBIJI!

POMOZIMO NAŠOJ SRBIJI!

Beograd, 16. Maj 2014. godine – Udruženi sindikati Srbije “Sloga” pozivaju sve svoje članove, simpatizere sindikata i građane da se u duhu solidarnosti uključe u sve vidove pomoći za unesrećene u katastrofalnim poplavama koje su pogodile Srbiju. Pokažimo radničku solidarnost i budimo složni i solidarni sa našom Srbijom!

APELApelujemo na sve koji su u mogućnosti da se u ovom trenutku priključe aktivnostima koje sprovode nadležni državni organi i stave im se na raspolaganje sa potrebnom mehanizacijom i opremom koju poseduju.

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” će, u skladu sa mogućnostima svih naših sindikata, raditi na prikupljanju novčane i svake druge pomoći, kako bi pomogli svim svojim ugroženim članovima i građanima.

Ispred Udruženih sindikata Srbije “Sloga”, lice određeno za kontakt i dalju koordinaciju oko prikupljanja i distribuciju pomoći je Predrag Adamov – tel. 064/84-85-348.

Takođe, možete se javljati i na telefone sindikata: 011/243-36-40; 011/ 243-36-75.

Složni i solidarni sa našom Srbijom!

INFORMATIVNA SLUŽBA

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*