Home » OBAVEŠTENJA » Plate u vojnom zdravstvu ipak veće

Plate u vojnom zdravstvu ipak veće

Sloga sindikat zaposlenih u ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije pozdravlja večerašnju najavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će plate u vojnom zdravstvu biti povećane.

Lekari na VMA i svi zdravstveni radnici u vojsci će dobiti povećanje plate od 10 odsto, uprkos ranije iznetom stavu  predsednice Vlade Ane Brnabić da su oni „deo drugog sistema  i da će im se možda drugi put odužiti”.

Na ovu izjavu premijerke danas je reagovao Sindikat zaposlenih u ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije Sloga, koji je od nje zatražio da odmah povuče svoju izjavu i plate zaposlenih u vojnom zdravstvu izjednači sa zaposlenima u civilnom sektoru./ link/

Sloga sindikat zaposlenih u ministarstvu odbrane i Vojsci Srbije se zahvaljuje na razumevanju položaja zaposlenih u vojnom zdravstvu,  jer je u borbi sa korona virusom svaki zdravstevni radnik dragocen i mora imati jednak tretman.

 

IS

 

 

..

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*