Home » OBAVEŠTENJA » OD DANAS IMAMO I SINDIKAT POLICIJE SLOGA
OD DANAS IMAMO I  SINDIKAT POLICIJE SLOGA

OD DANAS IMAMO I SINDIKAT POLICIJE SLOGA

Udruženi sindnikati Srbije „Sloga“, rešenjem Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike od  danas su postali bogatiji za još jednog člana.  Pored našeg Sindikata u Vojsci Srbije, od danas imamo i registrovan sindikat u Ministarstvu unutrašnjih poslova –  Sindikat policije Sloga.

SPSSrećko Petrović,  jedan od osnivača Sindikata Policije Sloga je rekao da je odluka donešena u poslednjem trenutku sveopšte propasti radništva u Srbiji, a da su on i njegove kolege osnivači   Slogu  prepoznali kao jedinu nadu i oslonac za povratak na izvorne principe sindikalne organizovanosti i radničke solidarnosti.

Programski ciljevi na kojima će ovaj sindikat insistirati za svoje članstvo su : Dostojastveni uslovi rada, pravna zaštita članova, pristojna zarada, insistiranje na profesionalizmu i jednakim šansama za napredovanje u službi, dodela statusa veterana pripadnicima policije, njihovo penzionisanje i rešavanje stambenog statusa.

Kako navode iz ovog sindikata, insistiraće na transparentnosti u radu policije, njenoj potpunoj i ozbiljnoj reformi, otvorenosti prema građanskom društvu, oštroj borbi protiv korupcije u svojim redovima  i sankcionisanju  svih onih u Ministarstvu unutrašnjih poslova koji su se tokom poslednjih godina na nepoznat način obogatili i stekli imovinu vrednu „čuđenja“  u odnosu na svoje zarade.

Slogan policajaca ovog sindikata glasi: Sa Slogom i uz Slogu, za narod, za Srbiju!

Informativna služba

Udruženih sindnikata Srbije „Sloga“

 

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top