Home » OBAVEŠTENJA » OBAVEŠTENJE O OTKAZIVANJU PREZENTACIJE ZAKONA O RADU

OBAVEŠTENJE O OTKAZIVANJU PREZENTACIJE ZAKONA O RADU

Ministarstvo rada, zapošljavanja i socijalne politike putem elektronske pošte obavestilo nas je da se planirane prezentacije Nacrta zakona u Kragujevcu 23.decembra i u Beogradu 26. decembra 2013. godine neće održati.

Tekst poruke:

Poštovani,

Imajući u vidu da je Radna grupa koja je pripremila Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o radu, prilikom pokušaja da održi prvu u nizu prezentacija ovog nacrta zakona, dana 20. decembra u Novom Sadu, bila u tome sprečena od strane predstavnika sindikata, obaveštavamo Vas da se planirane prezentacije Nacrta zakona u Kragujevcu 23.decembra i u Beogradu 26. decembra 2013. godine nece održati.

Molimo da, uz uvažavanje navedenih okolnosti, svoje predloge, sugestije i primedbe na Nacrt zakona dostavite u pisanoj formi, na način predviđen Programom javne rasprave, do 10. januara 2014. godine.

iz Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike

Vladimir Pašajlić

—————————————————————————————————————

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” će u toku sutrašnjeg dana održati sastanak na kome će razmotriti najnovije obaveštenje Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike i dati odgovor na obaveštenje o otkazivanju prezentacije Zakona o radu!

Informativna služba USS Sloga

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content