Home » OBAVEŠTENJA » Nije majka klela sina što se kockao, nego što se vadio!

Nije majka klela sina što se kockao, nego što se vadio!

Nakon što su četiri sindikata u Holding koorporaciji „Krušik“ – ASNS, Sloga, Nezavisnost i Sindikalna organizacija HK Krušik obavestila zaposlene na mogućnost da u narednim danima organizuju jednočasovni štrajk upozorenja, oglasio se i menadžment kompanije koji je ovu najavu ocenio kao “sinidikalno politički” eksperiment.

Naravno, kao i uvek do sada, u krajnje neprimerenom maniru, onako diletantski, umesto rešavanja nagomilanih problema, opet se sindikati napadaju krajnje prostački, sa optužbama da svojim aktivnostima žele da spreče “aktivnosti koje vode ka oporavku i stabilizaciji fabrike”.

Čekaj, ko je ovde lud? Da li rukovodstvo Krušika stvarno misli da će šarlatanskim saopštenjima pokriti sve ono šta je u proteklom vremenu upropastilo fabriku i dovelo radnike do prosjačkog štapa da moraju da organizuju štrajk upozorenja?

Da li menadžement stvarno misli da će na ovaj način, saopštenjem, abolirati sve koji su u ime Krušika sklapali sumnjive poslove, upropastili fabriku i još tajno i nezakonito uhapsili uzbunjivača, njihovog radnika Aleksandra Obradovića, koji je ukazao na sistemsku pljačku?

A najveći biser saopštenja je u rečenici “Dugujemo veliku zahvalnost Ministarstvu odbrane i drugim državnim organima bez kojih je oporavak fabrike vrlo neizvestan”.

Zahvalni ministru odbrane čiji se otac sumnjičio za aferu direktno povezanu sa Krušikom!?

Ima jedna stara narodna… Nije majka klela sina što se kockao, nego što se vadio!

Gospodo iz Krušika, nemojte da vređate inteligenciju ova četiri sindikata, jer koliko god pisali saopštenja u kojima iracionalno hvalite sebe i pljujete po njima, vi još više tonete u sopstveno blato besčašća i srama, za šta će jednog dana neko sigurno odgovarati pred licem pravde.

I još nešto… Kao “prekaljeni smederevski metalaci”, predložićemo Štrajkačkom odboru da u svojim zahtevima uvrste još jedan, a to je smena nesposobnog rukovodstva Krušika na čelu sa generalnom direktorkom Jovankom Andrić i dugogodišnjim predsednikom Nadzornog odbora Veljkom Petrovićem.

Informativna služba

 

Saopštenje u celosti možete pročitati na sajtu portala vamedia.info/Saopštenje HK Krušik: Najavljeni štrajk “sinidikalno politički” eksperiment/link/

 

NAPOMENA: preneli bi mi i saopštenje HK Krušik sa njihovog sajta (krusik.rs) da im hosting nije suspendovan, koliko im dobro ide!

 

 

..

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*