Home » OBAVEŠTENJA » Nezakonito „Upozorenje pred otkaz“
Nezakonito „Upozorenje pred otkaz“

Nezakonito „Upozorenje pred otkaz“

Direktor Zavoda za smeštaj odraslih lica „Male Pčelice“ Kragujevac, dr Vladica Stanojević, doneo je nezakonito “Upozorenje pred otkaz“ medicinskoj sestri Gordani Milić, optuživši je da je navodno, samoinicijativno, pozvala novinare RTK Kragujevac da dođu u Zavod kako bi ih upoznala sa problemom isplate plata zaposlenima.

Direktor tvrdi da je “Gordana Milić svojom rukom napisala svoje ime i broj telefona da joj se novinari jave“.

Sporni dopis, sa nečijim rukopisom, direktor objavljuje na svojoj stranici jedne od društvenih mreža neposredno pre nego što će joj pomenuto “Upozorenje pred otkaz“ biti uručeno.

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ – sindikat zdravstva i socijalne zaštite pružiće punu pravnu pomoć svome članu, a u vezi samog slučaja angažovao je sudskog veštaka, grafologa, koji će dati mišljenje o spornom rukopisu, a nakon toga podneće odgovarajuće prijave.

Pored toga, sindikat će se obratiti nadležnim organima i zbog ometanja rada sindikata od strane samog direktora dr Vladice Stojanovića.

Sindikat smatra da stvarni razlog leži u opstrukciji rada sindikata „Sloga“, jer je direktor neposredno po obaveštenju o početku radu sindikata u toj ustanovi počeo da poziva ljude sa spiska i vršio pritisak da se iščlane iz sindikata.

VIŠE NA: Zbog članstva u sindikatu uručeno upozoirenje pred otkaz

 

Informativna služba  

 

 

 

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top