Home » OBAVEŠTENJA » Nedimović dokazao da je nesposoban za ministra

Nedimović dokazao da je nesposoban za ministra

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ odbacuju netačne tvrdnje odlazećeg ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića koji je danas za TV Pink izjavio da su predstavnici Saveza za Srbiju napravili performans ispred Ministarstva poljoprivrede na kome su prosipali hranu, konkretno mleko. (LINK)

Posebno da je to bio politički skup, a ne sindikalni, koji su predvodili Željko Veselinović i Dejan  Bulatović, za koje je rekao kako su oni  “leva i desna ruka Dragana Đilasa”.

Tvrdnje, takođe, da na skupu nije bilo poljoprivrenika, nisu tačne,  jer su to bili nezadovoljni  paori koji imaju više stotina hektara zemlje .

Udruženi sindikati Srbije “Sloga”  jesu jedni od osnivača Saveza za Srbiju, ali su pre svega sindikat koji je prvi pokrenuo inicijativu za osnovanje Sindikata  paora i individualnih poljoprivrednih proizvođača “Sloga”, na šta smo ponosni, a Dejan Bulatović je čovek koji živi od poljoprivrede kao osnove zanimanja i predsednik je tog sindikata.

Šta ministar očekuje?  Da nam on bira predsednike sindikata?  Može i to ministre,  ali u diktaturi!

Sa jedne strane imamo razumevanje za ovakve ispade ministra Nedimovića, koji je očigledno nervozan što mu “Damoklov mač” visi nad glavom sa pitanjem hoće li se milošću jednog čoveka zadržati u ministarskoj fotelji.

Nedimović je ovim  samo dokazao da je nestručan za poziciju na kojoj se nalazio i da nije kompetentan za pitanje poljoprivrede koja dramatično propada.

Dok on sedi  i češlja se kao baba, Srbija gori, a narodu zbog njegovih „rezultata“ preti glad.

Informativna služba

 

 

 

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*