Home » OBAVEŠTENJA » Javno fotografisanje građana sa članovima PUF-a

Javno fotografisanje građana sa članovima PUF-a

Protiv straha, siromaštva i narastajuće diktature!

Beograd, 31.01.2018. g – Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ u četvrtak 1. februara od 12 časova na Terazijama organizuju akciju javnog fotografisanja građana sa članovima Pokreta ujedinjenih fantoma (PUF).

Akcija se sprovodi u znak podrške Draganu Ljubiću, radniku JKP Parking Servis Beograd, predsedniku sindikata Sloga u tom preduzeću i radničkom kandidatu sindikata „Sloga“ za odbornika na predstojećim beogradskim izborima.

On je od strane svojih predpostavljenih pozvan na disciplinsku odgovornost i davanje izjave zato što se fotografisao sa licima sa fantomkama, članovima PUF-a koji su na Slaviji snimali muzički spot i zajedničku fotografiju okačio na svoj Fejzbuk profil, čime je prema viđenju rukovodstva Parkinga „brukao firmu“ u kojoj radi.

Inače, PUF je građanski pokret, poznat po hitovima na društvenim mrežama “ Šuške“ i “ Igra rokenrol fontana sa Slavije“, a čiji su osnivači između ostalog i članovi sindikata „Sloga“.

Pozivamo građane Beograda u što većem broju da se priključe akciji, fotografišu se sa „Fantomima“ i iskažu solidarnost sa našim kolegom Draganom Ljubićem, ali i pokažu građansku hrabrost u otporu protiv straha, siromaštva i narastajuće diktature u Srbiji!

Fotografije će nakon završetka akcije biti okačene na Fejzbuk strani Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ gde će moći da se preuzmu.

Informativna služba

 

 

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content