Home » OBAVEŠTENJA » I poslednji neodlučni se vraćaju

I poslednji neodlučni se vraćaju

I sad, braćo, znam da iz neznanja ono učiniste, kao i knezovi vaši

                                                                                                                                                                                                                                                           „Citat“

Beograd, 21. maj 2015. – Nakon presude Višeg suda u Beogradu kojim je doneta pravosnažna presuda/rešenje kojim se potvrđuje da je Željko Veselinović jedini ovlašćeni i zakonski zastupnik Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ i poslednji neodlučni sindikati se vraćaju u veliko Slogino jato.

1

Tako je juče i Nezavisni sindikat Eaton Elektrik – Sloga, koga zastupa Aleksandar Zafirovski doneo odluku da nastavlja da bude u članstvu Udruženih sindikata Srbije „Sloga“.

O daljoj sudbini onog malog i beznačajnog broja takozvanih „neodlučnih sindikalaca“, koji su protivno volji sopstvenog članstva učestvovali u pokušaju razbijanja „Sloge“ odlučivaće isključivo organi sindikata i disciplinski sud.

O onima koji su napravili sindikatu direktnu materijalnu štetu, opstruisali ga isključivo zarad sopstvene koristi, kao i o onima koji se nisu pokajali i povukli na vreme – konačnu odluku doneće nadležni sudski organi Republike Srbije.

Neko štetu mora da plati!

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“

 

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content