Home » OBAVEŠTENJA » I poslednji neodlučni se vraćaju
I poslednji neodlučni se vraćaju

I poslednji neodlučni se vraćaju

I sad, braćo, znam da iz neznanja ono učiniste, kao i knezovi vaši

                                                                                                                                                                                                                                                           „Citat“

Beograd, 21. maj 2015. – Nakon presude Višeg suda u Beogradu kojim je doneta pravosnažna presuda/rešenje kojim se potvrđuje da je Željko Veselinović jedini ovlašćeni i zakonski zastupnik Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ i poslednji neodlučni sindikati se vraćaju u veliko Slogino jato.

1

Tako je juče i Nezavisni sindikat Eaton Elektrik – Sloga, koga zastupa Aleksandar Zafirovski doneo odluku da nastavlja da bude u članstvu Udruženih sindikata Srbije „Sloga“.

O daljoj sudbini onog malog i beznačajnog broja takozvanih „neodlučnih sindikalaca“, koji su protivno volji sopstvenog članstva učestvovali u pokušaju razbijanja „Sloge“ odlučivaće isključivo organi sindikata i disciplinski sud.

O onima koji su napravili sindikatu direktnu materijalnu štetu, opstruisali ga isključivo zarad sopstvene koristi, kao i o onima koji se nisu pokajali i povukli na vreme – konačnu odluku doneće nadležni sudski organi Republike Srbije.

Neko štetu mora da plati!

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“

 

UKRATKO - sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

OSTAVITE KOMENTAR

Vaša e-adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja: Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, pretnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora ili skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove Udruženih sindikata Srbije Sloga.
Scroll To Top