Home » OBAVEŠTENJA » Humanost naših članova i u Loznici

Humanost naših članova i u Loznici

Loznica, 5. jun 2015. – Gradski odbor USS Sloga Loznica i Sindikat Sloga VMA  u saradnji sa Institutom za transfuziologiju i hemobiologiju VMA iz Beograda danas je održao akciju dobrovoljnog davanja krvi.

transfuzija-logopngČlanovi „Sloge“, njeni sipatizeri i građani, ovu humanu akciju sindikata  su mogli da podrže u Domu zdravlja  „dr. Milenko Marin“ u Loznici.

Poznato je da tokom leta i zbog godišnjih odmora, uvek ima manje dobrovoljnih davalaca krvi. Međutim, ako je nečiji život ugrožen, on nema vremena da čeka neko nadolazeće vreme.

– Zato smo odlučili da odvojimo malo vremena za ovaj humani karakter koji sve više nekako odumire i da zajedno sa našim kolegama iz sindikata Sloga VMA  pokažemo veću solidarnost i slogu kada je u pitanju dobrovoljno davanje krvi koja nekome znači život, rekao nam je predsednik Gradskog odbora „Sloge“ u Loznici Nenad Todorović.

Prema njegovim rečima, odziv  je bio dobar, pa se planira da akcija postane stalnog i trajnog karaktera.

Ovo je druga po redu akcija dobrovoljnog davanja krvi tokom protekle nedelje koje su organizovali Gradski odbori Udruženih sindikata Srbije Sloga.

Podsećanja radi, u utorak  2. juna 2015. godine, Gradski odbor USS Sloga – Unija nezavisnih sindikata Gornjeg Milanovca i Sindikat Sloga VMA, takođe u saradnji sa Institutom za transfuziologiju i hemobiologiju VMA iz Beograda, organizovali su identičnu akciju dobrovoljnog davanja krvi u Gornjem Milanovcu.

Informatina služba

fotografije

6

5

1

2

7

3

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*