Home » KAMPANJE » Hladna voda i zaštita od sunca zaposlenima na Aerodromu NT

Hladna voda i zaštita od sunca zaposlenima na Aerodromu NT

Beograd, 05.08.2017. –

Sindikat “Sloga Aerodrom Nikola Tesla Beograd” zbog ekstremno visoke temperature obezbedio je zaposlenima u toj kompaniji 200 kapa, 200 kačketa, 200 majica i palete sa vodom.

– Zbog ekstremno visokih temperature, naš sindikat je kao odgovorna organizacija obezbedio svojim članovima zaštitne kape i majice, a ispred auto baze postavljen je frižider gde svi zaposleni mogu da se posluže i osveže hladnom vodom – kaže Predrag Adamov, predsednik sindikata “Sloga Aerodrom Nikola Tesla Beograd”

On je ujedno izrazio posebnu zahvalnost kompaniji “Knjaz Miloš” koja im je obezbedila frižider kako bi voda bila hladna, što je veoma značajno za one koji većinu radnog vremena provode na pisti i platformama gde je temperatura znatno viša.

Današnja akcija, kaže Adamov, treba simbolično da pošalje poruku da je član sindikata svetinja i da pokaže kako sindikat treba da uvek vodi računa i brine o svojim kolegama i članovima sindikata.

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“ pozdravljaju akciju kolega sa Aerodroma NT i pozivaju druge sindikate da u skladu sa svojim mogućnostima učine isto.

Informativna služba

 

About sloga

Udruženi sindikati Srbije „SLOGA“ su osnovani početkom 2008 godine od grupe sindikalnih aktivista nezadovoljnih radom postojećih sindikata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Skip to content