Home » POVOLJNOSTI » Građani, sindikati i opozicija traže od nadležnih punu istinu

Građani, sindikati i opozicija traže od nadležnih punu istinu

Niš je i dalje u šoku zbog zbog teške saobraćajne nesreće koja se 4. januara dogodila na Bulevaru Medijana kada su život izgubili dvanaestogodišnji dečak Andrej Prekljušaj i četrdesetosmogodišnji poverenik sindikata Sloga za Južnu Srbiju Dejan Ilić.

I građani, sindikati i opozicija traže od nadležnih punu istinu o događaju koji je duboko uznemirio javnost, zbog čega su najavljena i nova protestna okupljanja.

Predsednik Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ rekao je za TV Nova S, da je sindikat zatražio odgovornost i smenu načelnika niške policije i izrazio zabrinustost zbog moguće opstrukcije čitavog slučaja, jer je vinovnik gaženja sin nekadašnjeg šefa beogradske policije koji je bio umešan u aferu „Savamala“.

Srđan Nonić iz organizacije „Niška inicijativa“ upitao je šta će jednom dečku od 19 godina jedan takav auto i da li je on zaštićeno lice obzirom da je ceo slučaj pod velom tajne.

Opširnije u prilogu Nove S u emisiji „Među nama“.

[ae-fb-embed url=’https://www.facebook.com/683257115085096/videos/407144043902449′ width=’700′]

 

 

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*