Home » OBAVEŠTENJA » Goran Kozić izvršni direktor Vodovoda pijan napao sekretaricu na 8 mart

Goran Kozić izvršni direktor Vodovoda pijan napao sekretaricu na 8 mart

Udruženi sindikati Srbije “Sloga” obaveštavaju javnost da je Goran Kozić, izvršni direktor Vodovoda, sektora za odnose sa javnošću, danas na 8. mart u alkoholisanom stanju napao sekretaricu, nasilnički izbacio iz kancelarije, vređao rečima “kurvo, jedna” i lomio stvari.

Zahtevamo od nadležnog tužilaštva i policije da odmah reaguju i saslušaju sve svedoke događaja, a nakon toga i adekvatno kazne.

Pozivamo celokupnu srpsku javnost, posebno novinarska udruženja da javno osude nasilničko i bahato ponašanje Gorana Kozića, kadra SNS koji nastavlja da promoviše prostakluk, posebno na današnji  dan koji se širom sveta i kod nas u Srbiji obeležava kao dan promovisanja ravnopravnosti i unapređenja ženskih prava.

Kozić je više puta prijavljivan od strane koleginica zbog uznemiravanja. Devedesetih godina, u vreme Miloševića, bio je zaposlen u “Politici”, najstarijoj medijskoj kući na Balkanu, gde je uređivao rubriku “Odjeci i reagovanja”, koju su čitaoci sa zgražanjem nazivali ”krici i jauci“.

U žiži javnosti po svom primitivizmu je izbio 2018. godine kao savetnik glavnog i odgovornog urednika Ilustrovane politike sa naslovnom stranicom i tekstom „Verane, Verane, MAMOGRAFU jedan“, zbog čega je iste godine u decembru mesecu na zahtev predsednika Srbije podneo ostavku.

Informativna služba

[ae-fb-embed url=’https://www.facebook.com/joint.unionsserbianunity/videos/263657819294208′ width=’700′]

 

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*