Home » OBAVEŠTENJA » Redakciji, glavnom i odgovornom uredniku dnevnog lista „Blic“

Redakciji, glavnom i odgovornom uredniku dnevnog lista „Blic“

Poštovani,

          u cilju objektivnog i istinitog informisanja na vašem Portalu (blic.rs) tražimo da u Anketi „Biramo predsednika – Za koga biste glasali da su danas izbori?“ uvrstite i predsednika Udruženih sindikata Srbije „Sloga“ Željka Veselinovića koji je takođe nedavno na održanoj konferenciji za štampu u beogradskom Medija centru najavio kandidaturu za predsednika Srbije ispred Inicijative građana „Radnik nije rob“.

Smatramo da on kao prvi kandidat grupe radnika od početka višestranačkih predsedničkih izbora u Srbiji ima na to pravo, iako nije profesionalni političar, već predstavnik sindikata i radnika.

Bez Veselinovića na listi, stiče se utisak da se namerno favorizuju samo političari, za koje smo videli šta su uradili svojom politikom u poslednjih 25 godina, a namerno izostavljaju autentični predstavnici radnika, onih koji danas sve teže žive i čija se elemetarna radna prava brutalno krše i pri svakom koraku gaze.

 

U Beogradu, 6. oktobra 2016.g

Udruženi sindikati Srbije „Sloga“

..

About sloga

Удружени синдикати Србије „СЛОГА“ су основани почетком 2008 године од групе синдикалних активиста незадовољних радом постојећих синдиката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*